|
Plastry Niquitin |
| Autor |
Wiadomość |
Justyna
|
Wysłany: 2011-02-10, 11:37 Plastry Niquitin
|
|
|
| Hej, próbował ktoś używać plastrów tej marki? Nie chcę się przejechać i zawieźć przez stosowanie czegoś, co ma tylko dobrą reklamę, co powiecie? Z góry dziękuję i pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
pale_bo_lubie
|
Wysłany: 2011-02-10, 12:38
|
|
|
| cześć, nie wiem jak działają, bo nie próbowałem, ale tez naczytalem się roznych dziwnych rzeczy na ich temat, dlatego bylbym ostrozny, bo mozesz wyrzucic kase niepotrzebnie |
|
|
|
 |
admin
Administrator

|
Wysłany: 2011-02-10, 12:38
|
|
|
| Kwestia silnej woli. Możesz dzięki nim rzucić, ale tylko wtedy, jeśli bardzo tego chcesz i jesteś bardzo zdeterminowana. |
_________________ Phi! |
|
|
|
 |
pale_bo_lubie
|
Wysłany: 2011-02-10, 12:47
|
|
|
| adminie drogi, co Ty tak z tą silną wolą;P a co się stało z Twoją?? |
|
|
|
 |
admin
Administrator

|
Wysłany: 2011-02-10, 12:49
|
|
|
| Już Ci to wyjaśniłam w innym temacie. Moja silna wola ma się dobrze. Po prostu na razie nie mam ochoty rzucać. |
_________________ Phi! |
|
|
|
 |
wszystko_ok
|
Wysłany: 2011-02-10, 12:53
|
|
|
| według mnie są dosyć skuteczne skoro mają taka dobrą reklamę, poza tym gdzies wyczytałam, że mają 80% skutecznosci, ale trzeba by to sprawdzic:) |
|
|
|
 |
Justyna
|
Wysłany: 2011-02-10, 13:44
|
|
|
| no to chyba przetestuje, w sumie niewiele mi już zostało do wypróbowania;) |
|
|
|
 |
rumcajs

|
Wysłany: 2011-02-10, 14:11
|
|
|
| ja próbowałem prawie wszystkiego i dopiero tabexy zaczęły działać |
|
|
|
 |
Palaroid
|
Wysłany: 2011-04-15, 15:48
|
|
|
| Mój brat próbował rzucić palenie z plastrami i skończyło się problemami żołądkowymi. Szczerze to uważam, że jeżeli chcesz rzucić to plastry nie są potrzebne. |
|
|
|
 |
katwb
|
Wysłany: 2011-07-05, 15:30
|
|
|
| na święta kupiłam mojemu chłopakowi cały zestaw tego badziewia - plastry, jakieś cholerne tabletki, gumy, e-papierosa... Oczywiście pali nadal. Uważam, że to może pomóc, ale bez silnej woli nie ma opcji. |
|
|
|
 |
gecon
Gość
|
Wysłany: 2011-10-24, 17:28
|
|
|
nie wiem o czym mowicie trzech moich znajomych zucilo palenie dzieki tym plastrom jeden nie pali juz trzy lata co do pozostalych dwuch nie wiem dokladnie,ale juz pare miesiecy a ja nie pale juz dwa miesiace,jedna wskazowka bo to moje drugie podejscie do plastrow:po pierwsze trzeba chciec zucic palenie po drugie zawsze miej ze soba plastry w rezerwie bo jak odpadnie a to sie zdarza to trzeba szybko przykleic drugi za moim pierwszym podejsciem nie palilem miesiac i traf chcial odpadl mi plaster nie mialem rezerwy a z moja silna wola to roznie bywa wiec zapalilem jednago grudiego dalej juz nie musze pisac;
Wiec plastry dzialaja serio tylko trzba skrupulatnie przejsc przez cala kuracje no i oczywiscie naprawde chciec zucic palenie |
|
|
|
 |
dorota
Gość
|
Wysłany: 2012-02-25, 22:01
|
|
|
to czy chcemy rzucic palenie ...najpierw musimy zadac sobie to pytanie....zadne plastry ,tabletki pigulki nie pomoga jezeli w glowie sobie nie poukladamy.....palilam 20 lat ok 2 paczek dziennie....
postanowilam rzucic...pojechalam do apteki kupilam plastry nakleilam i zaczela sie walka z nalogiem.....nic za nas nie zalatwi sprawy ...jedynie moze pomoc w walce....
nie pale juz 3 rok.....nawet mi bardziej plastry pomagaly bardziej na chudnieci niz na papierosy...przez 2 tygodnie schudlam 4 kg....pozniej nie naklejajac przytylamale nie za duzo.....podam dobry sposob pomocny przy rzuceniu....
zalozyc sobie skarbonke ja przez 2 lata niepalenia i wrzucajac 10 zl dziennie uzbieralam ponad 7tysiecy...i to byly pieniadzy tylko moje....nie dalam do wspolnego budzetu..to pomaga...POlecam |
|
|
|
 |
|
|